Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Världens bästa pizzadeg

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta receptet har jag fått av min farmor ( 80 år!!) och det liknar sconesdeg.... blir helt perfekt till pizza, lite småknaprigt men ändå mäktigt och matigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp mjölet, salta, bakpulvra i en seperat bunke och blanda runt. Blanda mjölk och olja tillsammans i en bunke och fyll sen succesivt på med mjölblandningen.
  2. När du knådat klart så kavla ut degen, direkt på smörad plåt eller på ett bord.
  3. Sedan är det bara dax för garnering. Vi brukar ha Heintz ketchup i botten, strimlad kassler el. skinka, riven ost och ananas. Samt rikligt med oregano.
  4. In i ugnen 225 grader i ca 20 minuter...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.