Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzadeg på dinkelmjöl

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Varför inte en GI-pizza?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till en relativt fast deg (liiite klistrig) Låt den vila ca 20 minuter Strö över lite siktat dinkelmjöl och bearbeta den försiktigt med en sked tills den släpper lätt från bunken. Vält över degen på en plåt och bearbeta ut den till en tunn botten med ca 40x40 cm
  2. Tomatsås (pesto plus passerade tomater), ost och sedan de ingredienser som är lämpliga. OBS! Ha inte på osten sist. Då kan det bli varm macka...
  3. In i ugn 180 rader ca 10 minuter. Till och med mina kräsna barn tyckte att denna botten var kanon! Inte botten...

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • irrevirre 27 april 2008

    Ingen jäst eller bakpulver? Stämmer det?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.