Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzadeg på filmjölk

 
  • Serverar: 3-6 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt utan jäsning räcker till 3 st

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda och arbeta samman alla ingredienserna till en slät deg i en skål eller i en matberedare.
  2. Rulla degen och dela upp den i antal pizzor som du ska göra. Kavla ut bottnarna och fyll dom med valfri fyllning.
  3. I ugnen på 225 grader i ca 18 minuter.
  4. Om man vill att degen skall vara lite mer nyttig kan du ta 2.5 dl vetemjöl och 2.5 dl grahamsmjöl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.