Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min bästa pizzadeg utan jäst

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Degen är lättbakad och utan jäst, värd att prova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Finfördela smöret i blandningen. Tillsätt mjölken och arbeta raskt ihop degen.
  2. Låt degen vila en stund i kylen innan du kavlar ut den och placerar den på en smord plåt.
  3. Lägg på din favoritfyllning.
  4. Grädda i 225 grader i 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Bappi 28 mars 2008

    Har ett liknande recept på stugan så jag visste detta var ett utomordenligt gott recept. Jag satte dit köttfärssås, ananas, tomater, ost och kryddor, och det blev sååååå goooott.

  • tiiiepvallen 3 augusti 2009

    MMMMMM! så jä**la gott recept om du inte har prövat det så måste du pröva den!!!!!! har ätit upp alla själv hihi. Jag får nog göra en plåt till mina gäster också!

  • Grecco88 11 maj 2010

    Jättegod, snabb och enkel! Man har för det mesta alla ingredienserna hemma. SUPER! REKOMMENDERAS!

  • ElinVictoria 19 februari 2011

    Superbra recept!!

  • Lindanemon 31 oktober 2011

    Kanondeg! :-) Fast nästa gång gör jag 1½ sats till min långpanna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.