Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzasallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lite hetare pizzasallad med lite sting :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen, enkelt att göra med osthyveln om man vill ha lite längre strimlor eller i matberedare om mer finfördelat.
  2. Blanda olja, vinäger, chili, salt och peppar och rör om. Häll blandningen över vitkålen och knåda den med händerna tills allt kål har blivit välknådat och blandat med kryddorna.
  3. Låt helst stå i kylskåp, gärna ½ - 1 dygn innan servering, men minst 2 timmar. Dock går det även bra att äta direkt men som godast blir det när det fått stå och dra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.