Det här receptet kan man variera i oändlighet. Ha på precis vad du tycker är gott på en pizza!
Instruktioner
- Rör ut jästen i mjölken. Tillsätt övriga ingredienser och knåda i maskin i ca 8 minuter. Låt jäsa dragfritt under duk i ca 1 timme.
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Knåda degen, dela den i två delar. Kavla ut degbitarna till två rektanglar ca 40x30cm.
Bred ut tomatsåsen, klicka och bred ut pesto i 2-3 långa strängar på längden. Hacka de soltorkade tomaterna och sprid ut över pizzan. (Lägg ev. på salamiskivor om så önskas). Hacka färsk oregano och strö över. Salta och peppra.
Rulla ihop degen till en rulle. Dela varje rulle i ca 20 bitar (beroende på hur tjocka snurror du vill ha) Lägg dem i bullformar och pensla med uppvispat ägg. Strö över lite torkad basilika. Grädda i ca 10-15 minuter.
Publicerat den
12 juli 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gu vad GODA dessa var!!! Vilken deg! Super verkligen!!! Hade strimlad skinka och ost i och torkade örter. Toppengoda :-)
fungerar det att frysa dem efter att man gräddat dem?