Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda variant på en fiskrätt. Mumsig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Krydda.
  2. Blanda grädde och puré. Häll över fisken och strö sedan över osten. Stek i nedre delen av ugnen 20 - 30 minuter.
  3. Gott med pressad potatis till!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • saaandris 18 juni 2009

    Detta håller vi på att laga nu, verkar supergott. :)

  • camillab 17 februari 2010

    Har lagat receptet flera gånger och blir lika glatt överraskad varje gång, så få och enkla ingredienser (sånt som man alltid har hemma) och sååå supergott!! Verkligen en enkel och jättegod rätt!

  • Satay 9 juni 2010

    Är fisken fryst eller tinad innan den sätts i ugnen?

  • shrin 30 augusti 2011

    Ingen 5 poängare för min del. Tyckte den smakade för lite fast jag kryddade mycket. Men helt ok, barnvänlig och snabb att göra.

  • Cassiopeya 17 juni 2014

    Mina barn älskar detta! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.