Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccolibollar med rostade rotfrukter och yoghurtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckra och frasiga bollar med broccoli och parmesanost. Lätt som en plätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och skär rotfrukterna i stavar och sprid ut dem på en plåt. Ringla över olja och strö över flingsalt. Rosta mitt i ugnen i ca 25 minuter.
  3. Bollar: Hacka broccolin med en kniv eller mixa buketterna några sekunder i en matberedare. Krama ur så mycket vätska som möjligt och blanda med riven parmesanost, mandelmjöl, ägg och salt. Forma bollar och stek dem runtom i olja i en stekpanna ca 5 minuter.
  4. Rör ihop yoghurtsåsen och servera till bollarna och rotfrukterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.