Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas havre plättar.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Nyttiga och snabba plättar. Det finns oändligt mycket tillbehör severa till plättarna. Jag brukar äta mina med rårivna äpplen.

Ingredienser

Instruktioner

Knäck äggen i en skål, tillsätt mjölk, havregryn och de båda mjölsorterna. Vispa samman till enjämn smet. Hetta upp plättlaggen med lite smör i varje lagg. Grädda vanliga plättar. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • magdalena_dahl 23 november 2009

    Lagade dessa plättar till middag i dag men lade till lite kanel i smeten och serverade med rårivna äpplen. Sonen på två år sa:- mea mamma mea... Så en solklar femma från oss i det Dahlska hemmet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.