Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina suveräna plättar med spenat och feta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Egen komposition. Det godaste jag ätit på länge!

Ingredienser

Instruktioner

  1. * Blanda mjöl, salt, bakpulver, hälften av mjölken till en smet. * Tillsätt resten av mjölken, ägg och smält matfett. * Blanda i spenat och feta. Rör om. * Smeten behöver inte jäsa. * Stek dem i panna (eller plättlagg) i olivolja.
  2. Ta spenat och feta efter tycke och smak. Stekta i olja blir plättarna frasiga (friterade).
  3. Ät som ensamrätt eller med stekt fläsk/bacon alternativt med löjrom, hackad röd lök och gräddfil/creme fraiche
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nilssonsa 7 februari 2012

    Gott med grillad kyckling och sallad till. Tyvärr glömde jag platta ut de första två plättarna så de blev inte helt genomstekta, annars jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.