Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksplättar med fårost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

2 olika plättar, en röd och en gulgrön som serveras med en god sås på turkisk yoghurt, fårost och dill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovriv zucchini i en skål, grovriv rödbetorna i en annan. Riv löken. Vispa lök, ägg, mjöl och kryddor. Häll halva smeten i zucchiniskålen och halva i rödbetsskålen. Blanda var för sig.
  2. Stek plättarna i smör i plättlaggen eller i en teflonstekpanna. Blanda yoghurt, fårost och dill.
  3. Servera plättarna med såsen och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.