Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plåtbröd

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Goda, enkla å inte så dyra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka vattnet och häll det över grynbl. Arbeta ihop till en deg. Låt jäsa 30 min. Kavlas ut i långpannan. Delas i rutor 6X4 Jäses 30 min.
  2. Ugn: 200 Tid ca 30 min
  3. Har man inte grynbland. kan man ta: 2 1/2 dl havregryn och 2 1/2 dl rågflingor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.