Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plommon- och äppelchutney

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott till kyckling , grillat mm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kärna ur äpplena. Doppa plommonen i kokande vatten och dra av skalet och kärna ur. Skär äpplena i bitar, hacka löken och vitlöken fint.
  2. Dela chilin på mitten och ta ur kärnorna och de vita remsorna, hacka chilin fint.
  3. Lägg allt i en gryta och tillsätt övriga ingredienser utom natriumbensoatet, spara det till sist. Koka tills det tjocknar. Rör ut lite av chutneyn med natriumbensoaten och rör ner i grytan.
  4. Hälls i glasburkar och förvaras svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.