Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plommonfyllda rulader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Söndagsmiddag med frisk syra av färska plommon och röda bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut köttet till ca ½ cm tunna skivor. Salta och peppra.
  2. Dela, kärna ur och lägg plommonen på köttet. Rulla ihop till rulader och fäst med tandpetare.
  3. Bryn dem runt om i smör i en stekpanna. Tillsätt grädde, gelé, soja, senap och fond.
  4. Låt ruladerna koka under lock ca 10 min.
  5. Strö över persilja och vinbär. Servera med kokt potatis och vinbärsgelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.