Instruktioner
Blanda ihop margarin, strösocker, vetemjöl och bakpulver till en smidig deg.
låt degen stå i kyl ca 30 minuter ( jag brukar låta den stå i en kvart)
sätt ugnen på 200 C.
gör 24 små bollar av degen. lägg bollarna en i varje folieform.
dela dumlekolorna/ploppen så de blir halvor. (Gäller ej marabou choklad då dom redan är i bra storlek). tryck ner halvorna, en i varje degboll.
Grädda mitt i ugnen i 10 min.
ta sedan ut kakorna ur ugnen och lägg på en bit noblesse på varje kaka. (DIREKT! så de inte kallnar) Chokladen ska smälta ut över kakan.
ställ in kakorna i kylen/ frysen så chokladen stelnar ordentligt!
gåttgottigottgott
jag har bara testat med dumle i och de är riktigt gott! Kanske ska testa med plopp i nästa gång då.
Jag älskar godiskakor supergott. Majsan
kärt barn har många namn dom e jättegoda i alla recept
Goda..... Tog dumlekolor och vanlig tunn påläggschoklad ovanpå. Helt ok, 4 i betyg
Jätte goda och snygga kakor! Jag tryckte ner en center i varje kaka. Linnea
Ska helt klart gör dom nästa gång ! :D Har gjort dumle kakor massa me gånger o dom har varit poppis , såå vi får se :D Tack för receptet =)
Kanongoda :)
Alltså! Denna kaka är bland den godaste jag ätit i hela mitt liv.. MÅSTE GÖRA OM DEN!! Gjorde med plopp suppppper gott med lite segt i mitten. :) Tack för receptet!
Oj,så goda. Kan ju inte låta dom vara. :)
Mycket goda kakor! Gjorde en sats innan i sommar som gubben och jag har ätit upp. Gör dubbel sats idag för att ta med att bjuda mina arbetskamrater på imorgon. Receptet rekomenderas varmt.
Dom här kakorna ska jag göra till helgen , låter jättegoda. Trevlig Pingst.Kram Mona