Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pocherad hokfilé med rotfruktsgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Själv är jag inte jätteförtjust i rotselleri, så jag byter ut sellerin mot palsternacka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pocherad hokifilé Koka upp 1 liter vatten med lagerblad, peppar, lök och salt. Lägg i fiskbitarna och sjud i 3 minuter, lägg på lock och ställ kastrullen åt sidan. Låt stå i 5 minuter innan fisken serveras.
  2. Rotfruktsgratäng Häll ut gratängen i en ugnsfast form och blanda i morötter, purjolök, selleri och skinka. Stek i ugnen enligt anvisningarna på påsen. Servera direkt till fisken, gärna med en tomatsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.