Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkagrisbiscotti

(1 kommentar)  
Skriv ut

Vansinnigt goda kakor som passar till alla tillfällen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och blanda det lätt avsvalnade fettet med strösocker och vaniljsocker. Blanda ner ett ägg i taget. Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt detta i smeten. Vänd ner de krossade polkagrisarna.
  2. Rullar ut degen i fyra längder på en plåt.
  3. Baka i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter. Ta sedan ut längderna och skär kakorna i snittar. Ställ tillbaka plåten i ugnen för att torka kakorna i eftervärmen.

Kommentarer (1)

  • saxa 8 februari 2012

    Dessa biscotti förtjänar en bild

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.