Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkagrisbrownie

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Choklad och mint, en närapå oslagbar kombination. De krossade polkagrisarna sätter sprätt på den lena brownien!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret. Bryt den mörka chokladen i bitar och rör ner den i smöret. Ta bort kastrullen från värmen när chokladen är så gott som smält.
  3. Vispa ihop ägg och socker. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör ner i äggvispet. Addera choklad- och smörblandningen. Rör om försiktigt men noga.
  4. Hacka mintchokladen och hälften av polkagrisarna. Rör ner i smeten. Häll smeten i smörad springform. Baka i ugnen i ca 35 minuter.
  5. Smält smöret till glasyren. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta med smöret. Rör ut med florsocker.
  6. Bred ut glasyren på den färdiga kakan och toppa med polkagrisar (hackade eller hela)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.