Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkaparfait

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och väldigt omtyckt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa polkagrisarna grovt i mortel. Vispa grädden tjock. Vispa äggulor och socker vitt och pösigt. Blanda äggsmeten i grädden och rör ner polkakrosset. Spara gärna lite till garnering om så önskas. Häll allt i en form och ställ i frysen. Vid servering doppas formen i vatten och själpes upp. Strö ev över garneringen (polkakrosset).
  2. Tag fram parfaiten från frysen 10-15 minuter för servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.