Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkarödbetor och sparrissallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En förvånande smak bjuder denna sallad på. Omöjlig att motstå, omöjligt att inte ta mer. Passar till allt från buffé bordet till grilltillbehör. Ger mersmak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva betorna tunt. Ansa sparrisen och skär i bitar. Ansa och skiva rädisorna tunt.
  2. Ättikslag
  3. Blanda ihop ingredienserna till lagen i en kastrull och värm tills sockret smält
  4. Rosta fänkålsfröna i en torr panna tills det börjar dofta.
  5. Lägg grönsakerna i en plastpåse med fänkålsfröna. Häll över lagen när den svalnat något. Låt dra i 30 min. Servera och njut. De som äter LCHF hoppar över sockret och sötar upp med stevia strö. Hållbarheten forkortas då något och bör ätas upp vid en och samma måltid. Annars kan det sparas länge i kyl.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wimpan 2 juli 2013

    Den här salladen är jättegod.Jag hade den bla på min grisfest som tillbehör.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.