Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pollo Limonello - Kyckling i krämig citronsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Du kan byta ut kyckling mot färska musslor, fisk eller ljust kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléer i kuber. Fräs köttet, löken och vitlöken med oljan. Strö gurkmeja och ingefära över blandningen. Tillsätt grädden, fonden honung och citronsaft.
  2. Låt sjuda i 5 minuter till köttet är färdig kokt, håll varmt.
  3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  4. Rör Yoghurten i stuvningen, smaka av med salt och ev. mera citron och cayenne.
  5. Hetta upp igen till c:a 90 grader och blanda med pastan.
  6. Lägg upp i t.ex. djupa tallrikar och strö över den rivna osten och finklippta färska örter.
  7. Servera omedelbart med en fräsch sallad och nybakat bröd.
  8. Tips: Byt ut kyckling mot färska musslor, fisk eller ljust kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.