Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pollykaka med lakritspolly

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god och lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och häll det med ägg och sockret. Tillsätt mjöl och kakaon och rör om . Och till sist häll i Pollyn och rör om.
  2. Häll smeten i en form med avtagbara kanter (fäst gärna bakplåtspapper i botten så går det lätt att få ur kakan sen).
  3. Grädda i 175 grader i ca 20-25 min (kakan ska vara kladdig).
  4. Servera gärna med grädde eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.