Polpette di pesce (Fiskburgare)

De här fiskburgarna kan man inte sluta äta... till och med de som inte är så förtjusta i fisk har svårt att motstå dem.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fisk
Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Fyll en stor kastrull med vatten och koka fisken i ca 10 min.
Riv osten och hacka kaprisen.
Då fisken kokat klart, ta upp den ur vattnet och låt den svalna något. Ta bort skinnet, filea och bena ur fisken omsorgsfullt.
Blanda ihop fiskköttet med den rivna osten, ströbrödet, 2 ägg, kaprisen, en pressad vitlöksklyfta, peperoncino och salt.
Forma till färsbiffar, täck botten på en stekpanna med olivolja och stek dem gyllenbruna på medelstarkvärme. Servera med en sallad eller annat grönsakstillbehör.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Torsk, Ägg, Cacciocavallo, Ströbröd, Kapris, Vitlök, Mald torkad chilifrukt, Salt, Olivolja
Visningar:
854
Sparat:
18

LIKNANDE RECEPT

Polpette recept
Skink- och ostf..
över 2 månader
Fiskburgare (bi..
av maxxess
över 2 månader
Zuppa Rosso con
över 2 månader
Friterade rusti..
över 2 månader
Capellini con p
av Olvan
över 2 månader
Polpette
av pihal
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.