- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Jättegod och mager. Innehåll av endast ca 454 kcal/portion.
Instruktioner
- Börja med att koka potatisen.
- Blanda köttfärs, kalvfond, mjölk, kryddpeppar och salt i en bunke.
- Låt margarinet bli ljusbrunt i en stekpanna. Tryck ut köttfärsen till en tunn kaka i stekpannan. Låt köttfärsen få färg. Vänd med hjälp av ett lock eller en tallrik. Stek köttfärskakan på andra sidan.
- Fräs under tiden kålen i margarin i en stor djup stekgryta.
Låt kålen få lite färg. Ringla över sirap, tillsätt kapris och kummin. Salta något.
Bred sedan kålblandningen över köttfärsen.
- Servera med kokt potatis. Ät och njut!
Publicerat den
13 december 2008
Liknande recept
Skriv kommentar