Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polynesiska revbensspjäll

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

En 70-tals rätt. Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda soja och ingefära. Pensla spjället med detta och låt det stå och dra över en natt eller några timmar.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Lägg spjället i en torr panna och sätt in det i ugnen. Stek i 1/2 timme på var sida. Täck det sedan med följande blandning: Finhacka löken, paprikan, tomaterna. Fräs detta väl i oljan. Koka i 15 minuter under lock. Blanda ner farin, vinäger och kryddorna. Koka under lock i 5 minuter. Bred blandningen över spjället. Stek ytterligare ½timme i ugnen.
  4. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.