Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polynesiska revbensspjäll

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Älskar att ha revbensspjäll på julbordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in spjällen med saltet, pepparen och ingefäran. Häll över sojan och låt spjällen marineras i minst 5-6 timmar, gärna ett dygn. Blanda samman alla ingredienserna till BBQ- såsen.
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg spjällen på galler och pensla dem ordentligt med BBQ- såsen.
  3. Sätt in spjällen i ugnen och pensla dem kontinuerligt till dess att såsen tar slut. Låt spjällen steka i ugnen till dess att de är helt genomstekta, det tar ca 1 timma och 15 minuter.
  4. Sätt in spjällen i ugnen på grill strax innan servering, så att de får en fin yta. Servera revbensspjällen med sötsur rödkål

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 12 april 2015

    Jag gjorde en variant av detta recept igår. Sirap går bort. maken som ogillar varm senap berömde kryddningen. Stekte jag i låg värme i 6-7 timmar. Jättegott, fett och bra för mig som äter LCHF. Gröna bönor med ramslökolja serverades till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.