Instruktioner
Pressa saften ur Pomeloklyftorna. Blötlägg gelatinet i lite vatten. Dela äggen i gulor och vitor. Vispa samman gulor och florsocker vitt och pösigt. Vispa vitorna till hårt skum i en annan skål. Ta upp gelatinbladen och lös dem i lite av pomelosaften. Blanda ner dem tillsammans med resten av pomelosaften i äggulesmeten. Vispa grädden och vänd ner den i smeten. Vänd till sist ner äggviteskummet. Fördela blandningen i vackra glas och ställ dem kallt cirka 2 1/2-3 timmar. Man kan låta fromagen ligga kvar i glasen, men jag är envis och vill få ut dem. Värm glasen lite försiktigt med blåslampa.
Chokladgarnache
Smält lite fin choklad. Vispa ner vispgrädde så att det blir en härlig smet. Normalt när man gör tryfflar tar man lika mängd.
Apelsinsirap
Pressa ur saften från en apelsin (man kan säkert använda apelsincest för att öka smaken. Häll i kastrull. Tillsätt socker lite i taget. Värm på. Slutresultatet ska var lite trögflytande.