Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pomonas Panacotta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Panacotta: Koka upp grädde. Tillsätt socker, vaniljsocker och juice. Smält gelatinbladen och rör ner. Häll i vattensköljda portionsformar. Låt stå ett par timmar i kylen eller längre.
  2. Pomonsallad: Blanda juice, kanelstång, stjärnanis och honung. Låt småkoka ca 5 minuter. Ta upp kanel och anis. Skala och skär äpplena i kuber och lägg ner. Koka ytterligare ett par minuter. Kyl.
  3. Servering: Skeda upp äppelröran på pannacottan, eller välv upp formarna och lägg salladen bredvid. Garnera gärna med färsk mynta!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.