- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut
Poppie och Fredrik bjöd oss på denna hemma hos dem i Nättraby, Supergod och pajskalet blir lite knaprigt!
Instruktioner
- Finfördela smöret i mjölet, tillsätt kesella och rör ihop. Låt vila i kyl i 30 minuter.
Tryck ut i pajform, nagga och grädda i 200 grader i 12 minuter.
- Hacka lök, skiva champinjoner och fräs dem i smöret. Fräs färsen för sig och blanda sedan med löken, champinjoner och tärnad paprika. Smaksätt med salt och timjan.
- Strö över mjöl, häll i vattnet, fonden och tomatpurén, låt småkoka i 5 minuter.
- Häll i pajskalet, strö övet osten och grädda i 30 minuter.
Servera med blandad grönsallad.
Publicerat den
13 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar