Porter gryta recept

Laddar...
Din sökning gav 71 träffar
Portergryta

...lite trevligt matpyssel...och det blir så gott och smakfullt...
Porterstek

En klassisk rätt som alltid går hem.

Skrivet av Liliane
för över 2 månader sedan
Läs receptPorterkokta oxrullader

Lövbiffen runt en bit gurka. Rulla koka i porter och grädde. Svårare är det faktiskt inte att servera en riktig festmåltid
Porterstek

Mmmmm, ja, det är såsen som är så otroligt ljuvlig i denna rätt. Det går utomordentligt att förbereda rätten dagen innan. Blir bara bättre av det.


Höstig högrevsstek i lergryta

Högrev är användbart till mer är köttgrytor eller som kokkött, här kommer ett lite festligare exempel på vad man kan göra av detta kött som behöver lite längre tillagningstid för att bli mört. Att de..Köttgryta med öl

Denna rätt är lätt att göra och "sköter sig själv. Köttet blir fantastiskt mört och smakrikt i denna gryta som kokar länge i ugnen.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs receptHet texasgryta

Grytan kan göras om man vill dagen innan och passar gott med en kall öl till. I grytan ingår jalapeño och chipolte paste . Här kan du själv anpassa kryddningen efter din egna smak.Anatra all arancia ( Apelsinanka)

En rätt som härstammar från Firenze, Toscana och blev exporterad till Frankrike på 1500 talet, av Katarina de Medici, när hon gifte sig med Henrik ll och ville ha en bit av sin Firenze med sig. På fra..