Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar med enbär och porter

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

ICA Buffé nr 12 2011

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd, porter och grädde. Låt stå 10 minuter.
  2. Skala och finhacka löken. Finhacka enbären. Fräs lök, enbär och timjan i smör i en stekpanna.
  3. Rör ner fräset i bunken tillsammans med färs. Krydda med salt och peppar. Arbeta samman smeten väl.
  4. Provstek lite färs och smaka ev av med mer salt och peppar.
  5. Forma färsen till små köttbullar. Det går lättast med blöta händer. Stek köttbullarna runt om i smör ca 5 minuter på medelvärme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.