- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
En smakrik gryta som kan ätas både till vardag och fest. Tar lite tid, men är otroligt enkel att tillaga.
Instruktioner
- Skär kött, lök och vitlök i bitar. Koka upp öl, buljong, tomatpuré, soja och kryddor. Lägg i bitarna. Koka på svag värme minst 45 minuter. Jag brukar låta grytan stå och småputtra i flera timmar vilket gör den ännu godare.
- Skär morot och palsternacka i grova bitar. Tillsätt när ca 15 minuter återstår. Tillsätt champinjoner när ca 10 minuter återstår.
- Red av med maizena. Servera med ris, bulgur eller potatis och en god sallad.
Publicerat den
5 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vi har ätit den här till middag idag. Alla i familjen tyckte den var jättegod!
Kanon god gryta, vilket är ett bra betyg eftersom jag avskyr smak/doft av öl men detta recept kan jag rekomendera :-)