Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En smakrik gryta som kan ätas både till vardag och fest. Tar lite tid, men är otroligt enkel att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kött, lök och vitlök i bitar. Koka upp öl, buljong, tomatpuré, soja och kryddor. Lägg i bitarna. Koka på svag värme minst 45 minuter. Jag brukar låta grytan stå och småputtra i flera timmar vilket gör den ännu godare.
  2. Skär morot och palsternacka i grova bitar. Tillsätt när ca 15 minuter återstår. Tillsätt champinjoner när ca 10 minuter återstår.
  3. Red av med maizena. Servera med ris, bulgur eller potatis och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lilas 10 april 2008

    Vi har ätit den här till middag idag. Alla i familjen tyckte den var jättegod!

  • NewDown 29 november 2008

    Kanon god gryta, vilket är ett bra betyg eftersom jag avskyr smak/doft av öl men detta recept kan jag rekomendera :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.