Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vild portergryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Viltskav med mustig smak - en god flirt med den klassiska Portersteken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs viltskaven i en stor stekpanna eller en järngryta. Låt all vätska försvinna.
  2. Hacka en gul lök och lägg ned det i pannan. Hacka vitlöken och tillsätt. Tryck till enbären så att de spricker lite och lägg i. När löken har blivit lite mjuk slå på porter, soja och svartvinbärssaft.
  3. Tillsätt timjan och häll sedan på grädden. Låt puttra medan pastan kokar.
  4. Serveras med tagliatelle, lätt förvälld broccoli, syltlök och gärna några smörstekta kantareller.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ruffhexan 23 augusti 2012

    Mmm, det här blir nog gott! Grytan puttrar:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.