- Serverar: 4 portioner
- Tid: 12 timmar
Skriv ut
Costolette cotte nella birra con radici.
En paradrätt som är värdig en kung.
Instruktioner
- Högreven:
Baka köttet i ugn med öl och fond i 80 graders värme över natten, eller i 10 timmar. Häll ur vätskan och koka ihop såsen och smaka av med salt och peppar.
- Rotfrukterna:
Skala och koka grönsakerna riktigt mjuka i vatten. Mixa riktigt slätt med smöret. Tillsätt salt efter egen smak.
- Brynt lök:
Skala och dela lökarna på mitten.
Stek löken gyllenbrun i oljan och baka i ugn, 150 grader, tills den är helt mjuk.
- Inlagda dillgrönsaker:
Skala, skölj och ansa alla grönsaker.
Hyvla och dela i mindre bitar.
Koka upp lagen och lägg i grönsakerna och den finriven ingefära. Strö över hackad dill.
Låt svalna i kyl.
Publicerat den
6 september 2012
Liknande recept
Skriv kommentar