Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Porterkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En smakrik twist på kycklinggrytan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna. Hacka morot och lök grovt. Koka upp hönsbuljongen i en stor kastrull och häll i kycklingen och grönsakerna. Skala vitlöken och ha i klyftorna hela. Häll över portern, tillsätt soja, salt, peppar och timjan. Låt koka upp och koka sedan på svag värme under lock ca 30 minuter. Ta kastrullen från värmen och rör ner crème fraichen. Smaka eventuellt av med mer kryddor.
  2. Servera med ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.