En klassisk rätt som alltid går hem.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej Liliane, du kan sluta skaka i knäna, det var underbart gott med din Porterstek och såsen (herregud) när köttet tar slut kan man leva på sås och potatis.
Detta är en av mina favoriträtter.Går alltid hem.Går bra att förbereda servera köttet kallt och värm bara såsen. (Brukar sila skyn) Tips förvara kött och sås separat(om det blir något över)
Det här receptet är suveränt. Såsen kan man sitta o äta med sked. Jag brukar utesluta vitlöken.
jag har lagat porterstek i snart 20 år, och det går hem hos alla. mitt minsta barnbarn olle 6år har porterstek som sin favoriträtt. han vill dricka såsen så god är den. sen kan vem som helst laga den, du behöver inte ha några kunskaper alls, man kan inte misslyckas
Tack för receptet - gjorde det i Tryckkokare med 1,3 kilos rostbiff, körde i 2 ggr 15 minuter (för att vända på den) blev smultert med lagomt rosa i mitten! Mvh, Niclas
Skrev just en kommentar men vet inte om den försvann i cyberrymden? Vad jag ville säga var: Tack för ett fantastiskt recept! Det blev supergott, bland det godaste jag ätit, och så enkelt att göra! Tusen tack!
Hej vännen vilken super god porter stek och lätt att göra kommer att forsätta att göra den 5 poäng till dej monica
Tack för receptet! Sååå gott!! Det blev vår "söndagsstek" idag :)
Hej Har gjort denna ett par ggr. nästan exakt lika, tar dock mera vitlök (älskar vitlök). Sedan så stekar jag till kötten innan, bara så det får en fin yta. /Bengt
Himmelskt god sås blev det. Kanon recept, väldigt enkelt recept att följa och hur gott som helst.
Porterstek har vi serverat sedan lång tid på mitt fd. jobb. Är väldigt gott med sellerimos,stekta hela champinjoner o charlottenlök
Exakt det här receptet har jag letat efter. Det är suveränt gott, kan varmt rekommenderas. Tack för receptet. Betyg 6 av 5 möjliga.
Hej jag lagade portersteken igår , den var helt fantastiskt god vi var 4pers och allt tog slut. Såsen smakade bara mer av också.Den här rätten kommer jag att göra fler gånger ! hälsning och tack från Irén
Jättegod men vill komma med ett litet tips, skär upp köttet när det är klart o lägg tillbaka det i den färdiga såsen så blir köttet mycket godare. Brukar göra så o ha en laddning i frysen.
Väldigt gott och bra recept. Rekommenderas.