X

Portionsstora laxpajer

MInipajer som passar som förrätt och på buffén

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: paj, laxpaj, lax
Betyg (1 röst)
Antal personer
20 st
Portionsstora laxpajer

Gör så här

Ugn 225°

Rulla ut smördegen och skär i 15 rutor. Lägg dem i pappersmazarinformar och tryck till degen lätt.

Skala och hacka löken och fräs den mjuk i smör. Vänd ner spenaten och fräs någon minut. Krydda med salt och peppar.

Fördela spenaten i formarna och lägg på strimlad lax, spara 50 gram till garnering. Vispa ihop grädde och ägg, krydda med peppar.

Häll i formarna och grädda i 15 minuter tills äggstanningen stelnat.
Garnera med laxstrimlor.

Lycka till!

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Kyld smördeg, Gul lök, Smör eller margarin, färsk babyspenat, Salt, Peppar, Färskrökt lax, Matlagningsgrädde, Ägg, mazarinformar
Visningar:
5278
Sparat:
173

LIKNANDE RECEPT

Underbar laxpaj
över 2 månader
Laxpaj med spen
över 2 månader
Varmrökt laxpaj
av anenik
över 2 månader
Underbar laxpaj
av Kira68
över 2 månader
Kall laxpaj
av mykolo
över 2 månader
Lax i filodeg m
av Queenie
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.