Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portugisisk chokladmousse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mycket god mousse, efter portugisiskt recept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen och margarinet i vattenbad Vispa äggulorna.
  2. Häll äggulorna försiktigt ner i chokladen (rinnande) Vispa äggvitorna hårt. Vänd ner vitorna i chokladen försiktigt.
  3. Häll smeten i portionsglas eller skål.
  4. Ställ kallt i några timmar.
  5. Moussen kan med fördel göras kvällen innan
  6. Receptet kan enkelt fördubblas.
  7. Använd då med fördel en ljus och en mörk blockchoklad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • brittsky 21 augusti 2009

    Ingrid HHems

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.