Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portugisisk hönssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god syrlig soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka inkromet (lever, hjärta, hals, muskelmage). Hacka löken.
  2. Lägg hönan, inkrom och lök i en gryta, häll på vattnet. Koka upp och skumma. Låt koka i 1 ½ timme.
  3. Ta upp hönan och dela köttet i bitar. Sila buljongen och häll i riset och köttet tillbaka i buljongen. Koka ca 30 minuter.
  4. Pressa citronen och tillsätt citronsaften i soppan. Tillsätt mynta och låt soppan sjuda i 5 min. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.