Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portvinsill

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Smakrik, klassisk sill. Tänk på att den ska mogna i kylen i 1-2 dygn. Portvinet kan bytas mot sherry så blir det god sherrysill istället. Nu utan siffror i beskrivningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till lagen i en bunke. Rör tills sockret har löst sig.
  2. Skär sillfiléerna i sneda fina bitar. Skala och skiva rödlöken tunt.
  3. Varva sillen med lökringarna och kryddorna i t ex en glasburk och häll över lagen.
  4. Ställ sillen att mogna i kylskåpet minst 1 dygn, gärna 2 dygn.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.