Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portvinsputtrad rödkål

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Inspiration från krogen Krasnopolski

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla rödkålen, hacka lök och äpple lägg i en kastrull.
  2. Tillsätt vatten, äppeljuice, grönsaksbuljong och rödvinsvinäger.
  3. Blanda ner kanelstång, lagerblad och anis och låt puttra en stund.
  4. Blanda i svartvinbärsmarmeladen och låt allt puttra i ca 1 timme.
  5. Häll slutligen på portvinet och låt puttra ytterligare i 10 minuter.
  6. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.