Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och äggkräm med kantareller och renkött

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En krämig potatis- och äggröra blir extra god med salt rengött och härliga trattisar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ägg och grädde, smaka av med salt. Pressa i potatisen i äggblandningen. Stek kantarellerna i smör med salt och peppar.
  2. Värm äggblandningen i en kastrull på mellanvärme och arbeta med en slickepott tills äggen börjar tjockna, dra då från värmen och arbeta vidare med slickepotten så äggröran inte bränner.
  3. Lägg sedan upp potatis- och äggkrämen på en tallrik, fördela svampen över och skär det rökta renköttet tunt över.
  4. Dela tomaterna och hacka dragon som fördelas på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.