Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och auberginegratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En krämig, grön och god gratäng med smak av rosmarin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala potatisen.
  3. Dela auberginen på längden och skölj under kallt vatten för att få bort det beska.
  4. Skär potatis och aubergine i tunna skivor.
  5. Varva dem med salt, peppar och rosmarin i en smord ugnssäker form. Häll på grädde och mjölk. Strö över osten.
  6. Grädda i nedre delen av ugnen 40-45 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.