Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och kycklinglåda

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hittade receptet i en tidning och tyckte det var jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva de kokta potatisarna och lägg i en smord ugnsform. Strimla purjolöken. Lägg strimlorna på potatisen. Salta och peppra.
  2. Dela kycklingen på längden och bryn i smör i en stekpanna. Krydda med vad du känner för. Jag hade salt och peppar, indisk krydda och grillkrydda. Lägg kycklingen i ugnsformen.
  3. Rör ihop crème fraiche, vatten, honung och limeskal. Smaka av med limesaften, salt och peppar.. Tillaga i ugn på 200 grader ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.