Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och palsternackstortillas

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till baconlindat köttfärsspett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis och palsternacka och dela i mindre bitar. Koka i saltat vatten tills de är mjuka. Häll av vattnet och blanda ner majs, créme fraiche, ägg och smör. Stampa blandningen med en potatisstöt till en grov kompott. Smaka av med salt och peppar.
  2. Bred på ett 1,5 cm tjockt lager på två tortillas. Lägg på de andra två som ett lock. Stek bröden med fyllning gyllenbruna på båda sidor i smör och olja i stekpanna.
  3. Servera med baconlindat köttfärsspett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.