Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och purjolökssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gluitenintolerant: servera glutenfritt bröd till laktosintolerant: välj laktosfritt smör, mjölkdryck, crème fraiche och färskost

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och skär den i tärningar. Strimla löken. Stek löken i smör. Låt potatisen fräsa med utan att ta färg. Häll i buljongen, sjud ca 15 min. Mixa till puré Tillsätt mjölken, koka upp soppan. Salta och peppra. Skala räkorna, bred ost på bröd, lägg på räkor och persilja. Servera soppan varm med crème fraiche och räksmörgåsar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.