Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och purjolökssoppa

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God, enkel och krämig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs det skurna i en gryta.
  2. Tillsätt vatten och de smulade buljongtärningarna. Koka under lock tills potatisen är kokt ca 25 minuter. Mixa soppan helt slät. Tillsätt crème fraiche, salt och peppar.
  3. Servera med en klick crème fraiche och klippt gräslök.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mafia 4 maj 2012

    Jättegod! mmmmmm! Har lite kvar, ska lägga in en bild på den om du inte misstycker.

  • Annrh 31 oktober 2012

    Fräs det skurna i en gryta... är det gul lök och purjolök eller även potatisen?

  • bakerman 28 september 2013

    Jag fräser allt. Funkar perfekt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.