Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och purjolökssoppa

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Kan både mixas och ätas med hela bitar. Väljer du det senare använd en fast potatissort och ev. redning om du vill ha den tjockare.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och dela den i mindre bitar. Skiva purjolöken och fräs den i lite smör i en kastrull. Häll på vatten och mjölk. Lägg i potatisen och låt koka 10-15 min, till potatisen är klar. Salta och peppra. Mixa soppan med stavmixer. Redning behövs inte eftersom potatisen gör soppan tjock. Smaka av om det behövs mer kryddor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MrsG 13 januari 2012

    Super god soppa och så enkel att göra. Kommer definitivt göra den igen!

  • [email protected] 3 februari 2012

    den smakade riktigt bra !! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.