Tillsätt en burk tonfisk till salladen med sina enkla solmogna ingredienser och du får en billig, mättande och fantastiskt god huvudrätt.
Instruktioner
- Lägg potatisen i en kastrull och fyll på vatten tills potatisen precis är täckt. Koka upp på medelvärme. Lägg bönorna i en ångkokningsinsats eller korg och placera den ovanpå potatisen. Täck över med lock och ånga bönorna i 5 minuter.
- Ta bönorna från värmen och kyl ner dem. Fortsätt koka potatisen tills den är mjuk, ca 15 minuter. Lägg potatisen i en skål och häll över dressingen. Låt svalna.
- Riv salladen i munsstora bitar och lägg bitarna i en salladsskål. Skiva gurkan och tillsätt den. Ansa och skiva rädisorna och lägg dem i skålen. Halvera och tillsätt tomaterna. Blanda till sist ner potatis, dressing och gröna bönor.
- Blanda försiktigt ihop salladen. Skär äggen i fjärdedelar och lägg ägg och tonfisk ovanpå salladen. Strö över kapris och servera genast.
Publicerat den
13 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar