Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och vitkålsstuvning med falukorv

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En annorlunda stuvning som är både bastant och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva ner potatisen .morötterna och hacka vitkålen. Koka i saltat vatten i ca 5 minuter. Stek den hackade löken mjuk.ställ åt sidan
  2. Smält smöret i en kastrull och häll på mjölet och blanda i mjölk och buljongen , låt koka upp och bli till stuvning. Blanda i potatisen,morötter,vitkål och den stekta löken. Blanda i gräslöken. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek samtidigt den skivade falukorven .

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hanna_bohren 3 februari 2014

    Åt som hästar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.